اجرای لوله مسی اصفهان
مشکلاتی که ممکن است پس از لولهکشی توکار کولر گازی به وجود بیاید
معمولا به دلیل اینکه لولهکشی توکار کولرگازی در زمان ساخت ساختمان انجام میشود و معمولا سایر افرادی که در این ساختمان کار میکنند نسبت به حساسیت این لولهها آگاهی ندارند مشکلاتی برای لولهها بوجود میآید که عمدهترین آنها عبارتند از:
و له شدن و شکستن لولههای مسی که از دیوار و انتهای کار بیرون گذاشته میشوند.
این اتفاق بخصوص در محل نصب یونیت خارجی می افتد. معمولا در محل نصب یونیت داخلی حدود 30 تا 60 سانتی متر و در محل نصب یونیت خارجی بین 1 تا 1.5 متر لوله بیرون گذاشته میشود.
برای حل این مشکل بهتر است لولههای بیرون آمده را جمع کنید و با استفاده از لوله پلیکا و یا ساپورت کردن این لولهها با وسایل دیگر و آگاه کردن خود صاحب خانه تا حدود زیادی جلوی این اتفاق را بگیرید.
• در یک راستا نبودن لوله درین و لولههای مسی
معمولا بهتر است لوله درین توسط خود لوله کش کولرگازی انجام شود. بیشتر این موضوع زمانی دیده میشود که دو گروه لولهکش کار لولهکشی را انجام میدهند. در این شرایط لوله درین با لولههای مسی همخوانی ندارد و در یک راستا نیستند.
• گرفتگی لوله درین و آبریزی از محل لوله
معمولا برخی از لولهکشها توجهی به مسدود کردن مسیر لولهها ندارند. این موضوع شاید برای لولهای مسی به دلیل کم بودن ورود آنها کمتر معضل شود و به راحتی قابل تعمیر باشد ولی اگر گچ و یا سیمان و یا گرد و غبار وارد لوله درین شود باز کردن این لوله کار سختی است. برای اینکه این مشکل پیش نیاید توصیه میشود لوله درین را با درپوش مسدود کنید تا در زمان نصب کولرگازی این درپوش بریده شود.
این مشکلات در لولهکشی توکار کولرگازی به همراه مشکلاتی مانند سرقت لولههای مسی به دلیل ارزش بالای این لولهها باعث شد تا از داکتهایی به نام داکس پنل برای لولهکشی توکار کولرگازی رونمایی شود که محاسن زیادی دارد. از جمله این محاسن میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
• نمای زیباتری در محل نصب لولههای کولرگازی در پنل داخلی دارد.
ش باعث محافظت از لولهها در مقابل ضربه، خم شدن و شکستن میشود
• آب کولر با سهولت بیشتری وارد لوله درین میشود.
اجرای لوله مسی اصفهان در خانههای قدیمی توسط کارشناسان ما
لولهکشی توکار کولرگازی تنها منحصر به خانههای تازه ساز و در حال ساخت نیست. شما میتوانید برای خانههای قدیمی خود از از روش لولهکشی توکار برای کولرگازی استفاده کنید. اما هزینه زیادتری باید انجام دهید زیرا هم نیاز به خرابکاری و شیارزنی دارید و هم اینکه باید بعدا دوباره گچکاری و نقاشی ساختمان و یا کاغذ دیواری انجام شود.